E.ON XTERRA CZECH – Mistrovství Evropy 2004

22.06.2004 -
Tuto sobotu se koná v Hluboké nad Vltavou významná sportovní akce E.ON XTERRA Czech. Jde o Mistrovství Evropy v terénním triatlonu s účastí profesionálních i amatérských závodníků z celého světa. Sportovní areál v Podskalí zahájí svůj sportovní festival již v pátek, kdy v pět hodin odstartuje XTERRA CZECH RUN, tří a šestikilometrový běh pro veřejnost. Všichni, kdo si chtějí v pátek zazávodit se můžou zaregistrovat již od jedné hodiny ve sportovním areálu Hluboká nad Vltavou. (xterra.cz)
Tuto sobotu se koná v Hluboké nad Vltavou významná sportovní akce E.ON XTERRA Czech. Jde o Mistrovství Evropy v terénním triatlonu s účastí profesionálních i amatérských závodníků z celého světa. Sportovní areál v Podskalí zahájí svůj sportovní festival již v pátek, kdy v pět hodin odstartuje XTERRA CZECH RUN, tří a šestikilometrový  běh pro veřejnost. Všichni, kdo si chtějí v pátek zazávodit se můžou zaregistrovat již od jedné hodiny ve sportovním areálu Hluboká nad Vltavou.
 
Sobotní sportovní program začíná v deset hodin XTERROU Kid´s. Všechny děti od raného věku do 14let mají možnost změřit si svoje síli v běhu. Cena je připravena pro každého účastníka.
 
V pravé poledne vypukne Mistrovství Evropy E.ON XTERRA Czech  v kategoriích profesionálu a věkových kategoriích po pěti letech. Závodníci budou zastupovat minimálně 16 zemí. Českou republiku budou reprezentovat například 3. z olympiády Jan Řehula, nebo mistr světa v běhu na lyžích, Martin Koukal. Nejmladšímu účastníkovi je 15 let nejstaršímu 63.
 
V těsném závěsu se uskuteční závod tříčlenných štafet - plavce, cyklisty a běžce. Přihlásit se mohou další týmy přímo v místě závodu již od devíti hodin.
 
Přijďte si zazávodit nebo povzbudit naše reprezentanty.
 
Celá akce vyvrcholí večerní gala párty pod širým nebem s ohňostrojem a kapelami HEBEND a Bud. Pokud se chcete dozvědět více tak na stránkách www.xterra.cz.
Hodnocení:
Přečteno 101x

Komentáře

RUBRIKY ČLÁNKŮ
AKTUÁLNÍ ČLÁNKY
15.7.24Ve Španělsku byla psána historie
7.7.24V Rothu padala světová maxima
17.6.24Generálku na MS v Nice ukořistila Charles, Besperát fantasticky druhá
9.6.24T100 - Napínavý souboj generací a dominance Knibb
28.5.24Český triatlon míří do Paříže! Petra Kuříková uspěla v náročné kvalifikaci
21.5.24Evropské triatlonové eposy: Lanzarote a Šamorín
28.4.24IRONMAN Texas ovládli Hermandez a Matthews, Jana Richtrová ovládla AG
26.4.24Výsledkový servis
17.4.24Youri Keulen a Ashleigh Gentle ovládli triatlon Singapore T100
7.4.24Drama a kontroverze na IRONMAN 70.3 Oceanside 2024: Vítězství Sanderse a Knibb a sporné diskvalifikace.