Sport Life Brno 2012

6.10.2012 -
Sport Life Brno 2012 s vloženým běžeckým závodem na sedm kilometrů, cyklistickým kritériem a republikou v Bike Trialu, to bylo příjemné zpestření brněnské výstavy. Litujete že jste výstavu nestihli? Snad ani nemusíte …

V sobotu 6.10 v rámci výstavy Sport Life Brno proběhl běžecký závod na 7.km. Na startu se objevil i pokořitel Spartathlonu Daniel Orálek, který dokončil na druhém místě. K vidění byli i triatlonisté z místního Ekol Elite týmu. Na cyklistickém kritériu se objevil Jaroslav Kulhavý a v Bike trialu nechyběla česká špička.

 

Ale k samotné výstavě Sport Life, která podle ohlasů byla spíše zklamáním. Tři pavilóny byly věnované cyklistice a cyklistickým doplňkům. V jednom z těchto pavilónů se odehrávalo Mistrovství Republiky v Bike trialu, takže cyklistický sortiment byl k vidění pouze ve dvou halách. Jaké jsou žhavé novinky, které nás okouzlí v příští sezóně? Nevím. K vidění nebylo nic nového pod sluncem. Z předních světových značek byl k vidění Specialized, ovšem bez triatlonových speciálů. Triatlonových, nebo časovkářských speciálů vlastně bylo celkově velmi poskromnu. Asi bych je spočítal na prstech jedné ruky.

 

Svůj klenot ukázalo české zastoupení BMC i zastoupení italského Wilieru (oba modely byly ale na mechanice). Klenot v plné kráse byl k vidění u stánku Focus. Prý tu bylo i Cervélo, ale stánek byl asi malý a nenašel jsem ho.

 

Ze sportovních celebrit byl k vidění olympijských vítěz z Londýna Jaroslav Kulhavý, který se v odpoledních hodinách zúčastnil cyklistického kritéria v prostorech Výstaviště, Kateřina Neumannová a brněnští olympionici Martin Verner (plavání) a Romana Labounková (bikros).

 

Toť letošní Sport Life  

 

Hodnocení:

Galerie

  

Přečteno 756x

Komentáře

Cervélo bylo součástí expozice Focusu Reagovat
RUBRIKY ČLÁNKŮ
AKTUÁLNÍ ČLÁNKY
28.4.24IRONMAN Texas ovládli Hermandez a Matthews, Jana Richtrová ovládla AG
26.4.24Výsledkový servis
17.4.24Youri Keulen a Ashleigh Gentle ovládli triatlon Singapore T100
7.4.24Drama a kontroverze na IRONMAN 70.3 Oceanside 2024: Vítězství Sanderse a Knibb a sporné diskvalifikace.
28.3.24Olympijský šermíř Beran ocenil železnou ženu z Havaje. Stala se sportovcem roku Prahy 14
20.3.24Ironman nedávno aktualizoval svá pravidla, přinášející několik významných změn.
11.3.24Dominance Ditleva a Lee zahájila éru T100 v Miami
2.3.24McKenna a Sodaro ovládli Ironman Nový Zéland
19.2.24Dříve stačilo do tepla jen jezdit a dnes by tam triatlonista pomalu měl bydlet celou zimu, říká Pavel Wohl
6.2.24Mistrovství světa Ironman 70.3 pro rok 2025 míří do Marbelly ve Španělsku